Info pagina's

Winkelaanbod op Texel
Als grootste Waddeneiland van Nederland heeft Texel een zeer compleet winkelaanbod.

Dagelijkse boodschappen
In vrijwel alle dorpen van Texel kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In deze dorpen vindt u een of meerdere supermarkten en in veel dorpen daarnaast ook nog de warme bakker, slagerij en viswinkel. Het grootste aanbod vindt u in Den Burg waar u een zeer ruime keuze heeft waar u uw boodschappen wilt doen en ook tegen elk budget. Inkopen op Texel doen is niet duurder dan elders in Nederland. De bekende winkelketens hanteren prijzen die u ook elders betaalt.

Verspreid over het eiland zijn er verder meerdere grote vakantieparken die een supermarkt op eigen terrein hebben.

Shoppen op Texel
Wilt u shoppen op Texel dan is vooral Den Burg de plaats waar u een breed aanbod vindt van kleding, schoenen, warenhuizen, sportzaken etc. U kunt terecht in specialistische winkeltjes maar ook bij grotere zaken die u ook in uw thuisomgeving vindt. In De Koog is het assortiment meer gericht op de interesse van badgasten die in deze plaats verblijven.

In de zomermaanden zijn er in diverse dorpen op Texel gezellige braderieŽn. Souvenirs van Texel
In alle dorpen zijn wel boetiekjes en winkeltjes te vinden die een groot assortiment aan leuke souvenirs aanbieden. Texelse produkten zijn erg geliefd om mee naar huis te nemen, maar bijvoorbeeld ook de veerboten die in vele varianten als aandenken te koop zijn.

Markten en braderieŽn
In Den Burg is wekelijks op maandagochtend een grote warenmarkt. Vooral in voorjaar, zomer en najaar is het aanbod groot en zeer divers. Deze markt is altijd een gezellig gebeuren waar niet alleen toeristen, maar juist ook veel Texelaars elkaar ontmoeten. Bij goed weer is het heerlijk om op een terras het hele gebeuren te bekijken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie of een ander drankje.

In de zomermaanden zijn er in meerdere dorpen waaronder Den Burg, De Koog en De Cocksdorp wekelijks gezellige braderieŽn.

Topaanbieders op Texel
Bungalowpark 't Hoogeland - De Koog  Texel
't Hoogeland
Vakantiehuisjes en appartementen op Texel
De Krim
Gelegen bij de gezellige badplaats De Koog - Dicht bij duin en zee
Beach Park Texel
Schitterend in de duinen gelegen vakantiepark in de kop van Texel.
Sluftervallei - TexelAccommodatie sitemap Privacy en cookies          © 2005 - 2020 Vakantieverblijf-Texel.nl
Home
 | Meer informatie...
 | Mijn Favorieten
 | Accommodatie overzicht...
 | Inloggen |